vingida.lv
 
 [ Paviljoni Kioski un paviljoni » Tehniskā informācija: Taisnstūra paviljons, kvadrātveida paviljons


Tehniskā informācija Komerciālais piedāvājums Vecās paaudzes paviljoni Līdzīgas produkcijas foto

Projektēšanas posmi

Dizaina koncepcija
Statistiskais aprēķins
Piegrieztņu ģenerācija
Sešstūra paviljons
Kvadrātveida paviljons
Angāra tipa paviljons

Paviljonu izmēri un pamatveidi:

• kvadrātveida;
• sešstūra;
• taisnstūra ( angāra tipa).

* Standartizētus tipizmērus pēc pasūtītāja pieprasījuma projektējam un izgatavojam individuāli.

Konstrukcija

Paviljonu konstrukcija sastāv no stabiliem alumīnija rāmiem, kuri tiek izgatavoti no augstas kvalitātes alumīnija profiliem. Parēji sastiprināšanas elementi un savienojumu mezgli ir izgatavoti no melna metāla un nocinkoti. Konstrukciju stabilitāti nodrošina papildus troses, kuras krusteniski savieno angāra fermas. Konstrukciju balsta kolonnas tiek nostiprinātas pie pamatnes ar metāla enkuru palīdzību vai pie paredzētas grīdas sistēmas.

Jumta un sānu pārklājumi

Jumta un sānu pārklājumi sastāv no auduma ar platumu 5m. Tie ir atdalīti viens no otra ar angāru sekcijām un tiek savienoti ar konstrukciju angāram profilos paredzēto gravu palīdzību. Tenta pārklājuma izgatavošanai tiek izmantots speciāls grūti uzliesmojošs (DIN4102B1 / M2 standarta), gaismas caurlaidīgs PVC audums, no abām pusēm noklāts ar akrila laku.

Kiosku jumti un sānu sienas var būt izgatavotas no jebkurās krāsas gaismas caurlaidīga PVC auduma. Angāra sāna sienas var tikt noklātas ar cietiem plastikāta paneļiem, vai ar paneļiem no profilētām loksnēm.

Papildus iekšējais PVC slānis

Paviljona dekorēšanai vai akustisko un siltuma īpašību paaugstināšanai un kondensāta problēmas risināšanai, no angāra konstrukcijas iekšpuses var tikt ierīkots papildus pārklājuma slānis, kas izveidos gaisa šķirkārtu.

Durvis

Katrā paviljonā ir paredzēti ieejas / izejas aizkari. Kā arī jebkurā vietā paviljonā var tikt uzstādītas divkāršas vai parastas alumīnija ieejas durvis.

Grīdas sistēma

Grīdas sistēma ir savienota ar angāra kolonnām un sastāv no speciāla metāla karkasa, uz kura tiek montēti koka plātņu paliktņi. Paliktņi tiek savienoti ar speciāla profila palīdzību. Speciālais karkass ļauj veikt grīdas montāžu arī uz nelīdzenas virsmas (slodze ap 500kg/m2).

Papildus informācija

• Skices un rasējumi un ražotāja garantijas saistības tiek nodotas un saskaņotas ar pasūtītāju pirms līguma parakstīšanas, vai iepriekš pēc pasūtītāja velēšanās;
• Visi ekspluatācijas un garantijas pakalpojumu noteikumi ir noradīti ražotāja garantijas saistību instrukcijā.

Produkta apraksts »

Pieprasījuma forma »

Rakstiet mums, un mēs atbildēsim uz visiem Jūsu jautājumiem pēc iespējas īsākā laikā.

JAUNI MODEĻI !!!

Taisnstūra paviljons

Kvadrātveida paviljons

    
 
Copyright 2006 Vingida Ltd.