vingida.lv
 
 [ Piepusamas konstrukcijas Piepūšamās konstrukcijas » Tehniskā informācija: Piepūšamās konstrukcijas, tenisa laukumi


Tehniskā informācija Komerciālais piedāvājums 18x36 Alternatīvs risinājums

Piepūšamās konstrukcijas balstās uz gaisa padevi. Šķiet tas varētu radīt neērtības apmeklētājiem, bet spiediena starpība ir nenozīmīga un nepārsniedz normālus barometru radītājus.

Piepūšamo konstrukciju veidi

Pastāv divi piepūšamo konstrukciju pamatveidi – zema un augsta profila konstrukcijas (profils – konstrukcijas augstums):

• Augsta profila konstrukcijas tiek izmantotas galvenokārt, ja ir nepieciešams izmantot konstrukciju īsu laika periodu vai periodiski, zemes virsmas „nulles” līmenī;
• Zema profila konstrukcijas izmanto lielu, lielgabarīta konstrukciju būvei, tādu kā: stadioni, sporta kompleksi u.c. Visbiežāk tie tiek uzcelti uz kādas ēkas sienam, nevis zemes virsmas „nulles” līmenī.

Konstrukcija balstās uz perpendikulāram trosēm, kuras arī veido konstrukcijas formu.

Zemāk ir parādīti daži piepūšamo konstrukciju veidu piemēri:

????????? ????????


Piepūšamo konstrukciju analīze un aprēķins





Izmēri

Konstrukcijas izmēri ir atkarīgi no paredzētā ekspluatācijas veida un no pasūtītāja prasībām. Tenisa laukuma piepūšamās konstrukcijas izmēri būs atkarīgi no pārklāto laukumu skaita. Piemēram:

• viens laukums -36 x 18 *
• divi laukumi - 36 x 36
• trīs laukumi - 36 x 54
• četri laukumi - 36 x72 un t.t.

*Nelielo laukumu pārklāšanai (līdz 1 000 m2) mūsu uzņēmuma speciālisti ir izstrādājuši alternatīvu risinājumu – arkas tipa karkasa-tenta konstrukcija.

Pārklājums

Pārklājuma konstrukcija ir paredzēta sniega un vēja slodzēm atbilstoši vietējām un reģionālajām celtniecības normām un prasībām. Audums tiek savienots viengabala apsegā, kas nodrošina telpas pilnu hermētiskumu. Tentu seguma izgatavošanai tiek izmantots speciāls grūti uzliesmojošs (DIN4102B1 / M2 standarta), gaismas caurlaidīgs PVC audums, no abām pusēm noklāts ar akrila laku. Ir arī iespēja izgatavot segumu no gaismas necaurlaidīga jebkuras krāsas auduma. Pārklājums tiek nostiprināts pie pamatnes ar speciālas sastiprināšanas sistēmas palīdzību.

Papildus iekšējais PVC slānis

Angāra akustisko un siltuma īpašību paaugstināšanai un kondensāta problēmas risināšanai, no piepūšamās konstrukcijas iekšpuses var tikt ierīkots papildus tenta pārklājuma slānis, kas izveidos gaisa šķirkārtu.

Durvis

Piepūšamās konstrukcijas galvenā ieejā tiek uzstādītas automātiskās durvis, papildus tiek uzstādītas rezerves – avārijas izejas.






Gaislaides un apkures sistēma

Katras piepūšamās konstrukcijas standartā komplektācijā ietilpst gaislaides un apkures sistēma ar automātisku spiediena kontroles sistēmu. Gaislaides un apkures sistēmā, pēc klienta velēšanas, var būt izmantota gāze, dīzeļdegviela, karstais ūdens vai elektroenerģija.





Apgaismojums

Pēc klienta pieprasījuma apgaismošanas ierīces tiek piestiprinātas pie konstrukcijas griestiem, kā arī var būt izmantoti apgaismes prožektori, virzīti no grīdas uz augšu.

Papildus informācija

• Pēc pasūtītāja pieprasījuma projektējam un instalējam gaisa dzesēšanas sistēmu;
• Skices un rasējumi un ražotāja garantijas saistības tiek nodotas un saskaņotas ar pasūtītāju pirms līguma parakstīšanas, vai iepriekš pēc pasūtītāja velēšanās;
• Visi ekspluatācijas un garantijas pakalpojumu noteikumi ir noradīti ražotāja garantijas saistību instrukcijā.

Rakstiet mums, un mēs atbildēsim uz visiem Jūsu jautājumiem pēc iespējas īsākā laikā.
    
 
Copyright 2006 Vingida Ltd.