vingida.lv
 
 [ Angāri metāla konstrukcijas Angāri metāla konstrukcijas: tenta angāri, angāru, noliktavu ražošana un būve


Tehniskā informācija Komerciālais piedāvājums Līdzīgas produkcijas foto

alt
Makets
alt
Skats no iekšpuses
alt
Iekšējais PVC slānis

alt
Iespējamas formas

alt
Savienojums pie pamatnes

alt
Gaisa mitruma kontroles sistēmas

Izmēri

Garums - neierobežots (dalījums starp sekcijām 3 vai 4 metri)
Platums - no 10 līdz 50 metriem (katri 5 metri)*
Sāna augstums - 4/5/6 metri *

* Standartizētus tipizmērus (arkas angāri un trīsstūrveidīgi angāri) pēc pasūtītāja pieprasījuma projektējam un izgatavojam individuāli.

Metāla konstrukcijas

Angāra metāla konstrukcijas ir paredzētas sniega un vēja slodzēm atbilstoši vietējiem un reģionāliem celtniecības normām un prasībām. Konstrukciju balsta kolonnas tiek nostiprinātas pie pamatnes ar metāla enkuriem vai ar tērauda enkuru skrūvēm. Tālākais metāla konstrukciju ražošanas process ietver metāla virsmas apcinkošanu vai to apstrādi ar smilšstrūklas metodi, gruntēšanu un krāsošanu ar jebkuru (100µm) epoksīda krāsu.

Pārklājums

Audums tiek savienots viengabala apsegā, kas nodrošina telpas pilnu hermētiskumu.
Tentu pārklājuma izgatavošanai tiek izmantots speciāls grūti uzliesmojošs (DIN4102B1 / M2 standarta), gaismas caurlaidīgs PVC audums, no abām pusēm noklāts ar akrila laku. Kā arī ir iespēja izgatavot pārklājumu no gaismas necaurlaidīga jebkuras krāsas auduma. Angāra sāni var tikt noklāti ar profilēto lokšņu paneļiem.

Papildus iekšējais PVC slānis

Angāra akustisko un siltuma īpašību paaugstināšanai, kā arī kondensāta problēmas risināšanai, no angāra konstrukcijas iekšpuses var tikt ierīkots papildus tenta pārklājuma slānis, kas izveidos gaisa šķirkārtu.

Papildus izolācija

Starp slāņiem tiek noklāts stikla šķiedras ruļļu siltinātājs. Tādas siltināšanas gadījuma angāra jumta gaismas caurlaidības priekšrocība tiek zaudēta.

Durvis un vārti

Angāri tiek izgatavoti ar nepieciešamo, dažādu tipizmēru durvju un vārtu skaitu. Vārti var būt bīdāmie un divviru, ar iebūvētam durvīm un bez tiem, kā arī jebkurā vietā iekš angārā var tikt ierīkotas dubultas vai parastas durvis.

Papildus informācija

• pēc pasūtītāja papildus pieprasījuma, projektējam un instalējam apgaismojumu, ventilāciju un gaisa kondicionēšanas sistēmu;
• skices, rasējumi un ražotāja garantijas saistības tiek nodotas un saskaņotas ar pasūtītāju pirms līguma parakstīšanas, vai iepriekš pēc pasūtītāja velēšanās;
• visi ekspluatācijas un garantijas pakalpojumu noteikumi ir noradīti ražotāja garantijas saistību instrukcijā.

Produkta apraksts »

Pasūtījuma forma »

Rakstiet mums, un mēs atbildēsim uz visiem Jūsu jautājumiem pēc iespējas īsākā laikā.

    
 
Copyright 2006 Vingida Ltd.