vingida.lv
 
 [ Angāri alumīnija konstrukcijas Angāri alumīnija konstrukcijas » Tehniskā informācija: tentu angāri, komplektācija


Tehniskā informācija
Komerciālais piedāvājums
Komerciālais piedāvājums (noma)
Vecās paaudzes angāri
Līdzīgas produkcijas foto

Izmēri
Veidi
Piebūvju varianti
Statņu savienojums
Leņķa savienojums
Kores savienojums
Pārklājuma instalācija
Pārklājuma saspriegšana
Grīdas sistēma

Izmēri

Garums - neierobežots (dalījums starp sekcijām 5 metri)
Platums - no 10 līdz 50 metriem (katri 5 metri)*
Sāna augstums - 3/4 metri *

* Standartizētus tipizmērus pēc pasūtītāja pieprasījuma projektējam un izgatavojam individuāli.

Konstrukcija

Angāra konstrukcija sastāv no stabiliem alumīnija rāmiem, kuri tiek izgatavoti no augstas kvalitātes alumīnija profiliem. Parēji sastiprināšanas elementi un savienojumu mezgli ir izgatavoti no melna metāla un nocinkoti. Konstrukciju stabilitāti nodrošina papildus troses, kuras krusteniski savieno angāra fermas. Konstrukciju balsta kolonnas tiek nostiprinātas pie pamatnes ar metāla enkuriem vai ar tērauda enkuru skrūvēm.

Angāra konstrukcija ir paredzēta vēja slodzēm atbilstoši vietējām un reģionālām celtniecības normām un noteikumiem, bet nav paredzēta sniega slodzēm. Ekspluatējot angāru ziemas laikā ir nepieciešams aprīkot to ar apkures sistēmu vai nodrošināt sniega tīrīšanu.

Jumta un sānu pārklājumi

Jumta un sānu pārklājumi sastāv no auduma ar platumu 5m. Tie ir atdalīti viens no otra ar angāru sekcijām un tiek savienoti ar konstrukciju angāram profilos paredzēto gravu palīdzību. Jumta tenta pārklājuma izgatavošanai tiek izmantots speciāls grūti uzliesmojošs (DIN4102B1 / M2 standarta), gaismas caurlaidīgs PVC audums, no abām pusēm noklāts ar akrila laku.

Angāra jumtu un sānu sienas var izgatavot no jebkurās krāsas gaismas caurlaidīga PVC auduma. Angāra sāna sienas var tikt noklātas ar cietiem plastikāta paneļiem, vai ar paneļiem no profilētām loksnēm.

Papildus iekšējais PVC slānis

Angāra akustisko un siltuma īpašību paaugstināšanai un kondensāta problēmas risināšanai, no angāra konstrukcijas iekšpuses var tikt ierīkots papildus tenta pārklājuma slānis, kas izveidos gaisa šķirkārtu.

Durvis

Jebkurā angāra vietā var tikt ierīkotas divkāršas vai parastas alumīnija ieejas durvis.

Grīdas sistēma

Angāra grīdas sistēma ir savienota ar angāra kolonnām un sastāv no speciāla metāla karkasa, uz kura tiek montētas koka (1m x 5m) plātņu paliktņi (biezums 21mm). Paliktņi tiek savienoti ar speciāla profila palīdzību. Speciālais karkass atļauj veikt grīdas montāžu arī uz nelīdzenas virsmas (slodze ap 500kg/m2).

Papildus informācija

• skices, rasējumi un ražotāja garantijas saistības tiek nodotas un saskaņotas ar pasūtītāju pirms līguma parakstīšanas, vai iepriekš pēc pasūtītāja velēšanās;
• visi ekspluatācijas un garantijas pakalpojumu noteikumi ir noradīti ražotāja garantijas saistību instrukcijā.

Produkta apraksts »

Pieprasījuma forma (iegāde) »

Pieprasījuma forma (noma) »

Rakstiet mums
, un mēs atbildēsim uz visiem Jūsu jautājumiem pēc iespējas īsākā laikā.
    
 
Copyright 2006 Vingida Ltd.